Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

شیرینی گل رز

شیرینی گل رز

shooroshirin5

0 0

متوسط

23 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 250  گرم

 

ماست 200  گرم

 

خامه‌ی صبحانه 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

آرد سمولینا 200 گرم

 

آرد 450 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

پودر هل 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

بادام یا گردوی آسیاب كرده 250 گرم

 

شكر ریز 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 500 گرم

 

گلاب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

دانه‌ی هل 2-3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

كره، ماست، خامه و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه مخلوط آردها، بیكینگ‌پودر و پودر هل را بیفزائید تا مواد به شكل خمیر درآید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2-3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس هر بار 4 دایره‌ی خمیر را روی یكدیگر قرار دهید به گونه‌ای كه لبه‌های خمیر اندكی روی هم قرار بگیرند.

اكنون رویشان قدری از مواد میانی بگذارید و خمیر را از طول رول كنید تا به شكل گل رز درآید.

خمیرهای فراهم كرده به شكل گل را كنار هم در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 20دقیقه، در فر با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

اینك سینی را از فر خارج كنید و روی شیرینی‌ها شربت ولرم بریزید و با پودر پسته بیارائید.

روش تهیه‌ی شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

آن‌گاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب و دانه‌های هل را به آن بیفزائید و پس از چند جوش از روی اجاق بردارید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرروش تهیه شربتآموزش قنادیشیرینی گل رز تعداد بازديد: 1947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است