تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
كره، ماست، خامه و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه مخلوط آردها، بیكینگپودر و پودر هل را بیفزائید تا مواد به شكل خمیر درآید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2-3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس هر بار 4 دایرهی خمیر را روی یكدیگر قرار دهید به گونهای كه لبههای خمیر اندكی روی هم قرار بگیرند.
اكنون رویشان قدری از مواد میانی بگذارید و خمیر را از طول رول كنید تا به شكل گل رز درآید.
خمیرهای فراهم كرده به شكل گل را كنار هم در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 20دقیقه، در فر با دمای 170 درجهی سانتیگراد، بپزید.
اینك سینی را از فر خارج كنید و روی شیرینیها شربت ولرم بریزید و با پودر پسته بیارائید.
روش تهیهی شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب و دانههای هل را به آن بیفزائید و پس از چند جوش از روی اجاق بردارید.