آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پودر شکر، آرد، آرد ذرت و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کنار بگذارید.
آنگاه کره را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود و بعد زرده تخممرغ را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
حالا هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری سر پر از خمیر فراهم کرده بردارید و اندکی آن را کف دستتان پهن کنید.
قدری مارمالاد وسط خمیر بگذارید و آن را جمع کنید و به شکل آناناس درآورید.
اکنون به کمک چاقو خطهایی روی خمیر ایجاد کنید تا به شکل آناناس درآید.
اینک روی خمیرها، مخلوط زرده تخممرغ و خامه بمالید و کوکیها را به مدت تقریبی
10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
در صورت دلخواه و برای زیباتر شدن کوکیها، میتوانید از برگهای تازه رزماری استفاده کنید و کوکیها را با آن بیارائید.