تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكر قهوهای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس وانیلین و تخممرغ را بیفزائید. حالا قهوه و آب ولرم را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مخلوط آرد، دارچین و بیكینگپودر در مایه بریزید.
اكنون جو پرك، كشمش و بادام را بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه هر بار به اندازهی 1 قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید، به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با مواد رویه بیارائید.
روش تهیهی مواد رویه
قهوه را با آب داغ مخلوط كنید و پودر شكر را بیفزائید.
آنگاه مخلوط فراهم كرده را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شكر حل شود و مایهی صاف و یكدستی به دست آید.