آشپز باشی - مهدیس رحیمیان :
روشتهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگپودر، نمک و پودر نارگیل را اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس روی خمیر فراهم کرده را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینیپزی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 75 درجة سانتیگراد بپزید.