آشپزباشی - افسانه ظروفی
شیر، مایه خمیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر ور آید و حبابهایی روی آن ظاهر شود.
آنگاه آرد نول، آرد نان، نمک دریا، تخممرغها و کره را در کاسه همزن برقی بریزید و اندکی با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید.
سپس مایه خمیر ورآمده را بیفزائید و در حدود 8 دقیقه خمیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و آن را به 32 قسمت مساوی تقسیم کنید.
اینک هر قسمت را به شکل توپ درآورید و هر قسمت را روی تکهای کاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه روی خمیرها را با سلفون بپوشانید و در حدود 45 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش یابد.
سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و دوناتها را دو تا دو تا با کاغذ زیرینش بردارید و در روغن شناور و داغ شده در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
حالا به کمک انبر کاغذ را از روغن خارج کنید.
این کار موجب میشود که دونات هنگام برداشتن از روی سینی فرم خود را از دست ندهد و پفش از بین نرود! دوناتهای سرخکرده را روی کاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد داخلشان را با نوتلا پر کنید و روی دوناتها را با خطوطی از شکلات آبکرده و فندق بیارائید.