آشپزباشی – مریم امیری
كره و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پودر بادام و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را به مخلوط كره بیفزائید.
سپس مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و رزتهائی از آن در قالبهای كوچك مافین بریزید. حال روی هر رزت پرك بادام بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، رویش را با شكلات، پودر پسته و یا ترافل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.