کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون روی هر یک، گردو بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد،آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.