Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

برش‌‌های خرمايی

برش‌‌های خرمايی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد ....................... 410 گرم

بيكينگ پودر .................2 قاشق چايخوري

كره سرد خرد شده...................150 گرم

تخم مرغ..................1 عدد

عسل ....................1 قاشق سوپخوري

شير سرد..................80 ميلي ليتر (يك سوم پيمانه)

شير اضافي......................2 قاشق سوپخوري

شكر........................ 1 قاشق سوپخوري

مواد مياني:

خرما بدون پوست و هسته..................500 گرم

آب.................. 180 ميلي‌ليتر (سه چهارم پيمانه)

پوست رنده شدة ليمو ترش................. 2 قاشق سوپخوري 

آبليمو ترش تازه................2 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

قالبي به ابعاد 30×20 سانتي‌متر را چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد به طوريكه در امتداد اضلاع بزرگتر 5 سانتي‌متر از ديواره بالاتر قرار بگيرد.

آرد را در يك ظرف مناسب به همراه بيكينگ پودر الك نماييد، كرة سرد را در آن با نوك انگشتان مالش دهيد تا به شكل خرده نان در بيايد. تخم‌مرغ و عسل مخلوط شده را به‌ آن اضافه نماييد و سپس شير را به آن اضافه كنيد و خمير به دست آمده را روي سطح آرد پاشي شده ورز دهيد تا به شكل خميرو لطيف در بيايد. سپس آن را داخل كيسه فريزر قرار داده و به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.  در همين زمان مواد مياني را تهيه نماييد و فر را با  درجه حرارت 200  سانتي‌گراد گرم نماييد. سپس خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم نماييد و يك قسمت را به كمك وردنه باز نماييد تا حدي كه كف قالب را كاملاً بپوشاند و آن را كمي به كف قالب فشار دهيد مواد مياني را روي خمير كاملاً پهن نماييد و قسمت دوم خمير را نيز با وردنه باز نموده و روي مواد مياني قرار دهيد بطوريكه كاملاً روي مواد مياني را بپوشاند. روي خمير را با شير اضافه برس بزنيد و شكر را روي آن بپاشيد و در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقيقه قرار دهيد تا روي شيريني كمي تغيير رنگ دهد. اجازه دهيد شيريني در قالب خنك شود سپس آن را از قالب خارج كنيد و به اندازة دلخواه برش بزنيد.

طرز تهيه مواد مياني:

همة مواد را در يك ظرف مناسب مخلوط نموده و  روي شعله ملايم قرار دهيد، مرتب هم بزنيد حدوداً 10 دقيقه تا مخلوط شما غليظ و يكنواخت شود. سپس اجازه دهيد خنك شوده و به دماي محيط برسد.

 

نكته:

براي تهية خمير اگر خمير شما خيلي سفت بود و به راحتي جمع نمي‌شد مي‌توانيد مقدار بيشتري شير سرد به آن اضافه نماييد تا حدي كه خمير نرم و لطيفي داشته باشيد.

برچسب ها: دسرماه رمضانشیرینی خرماییخرمابرش‌‌های خرمايیطرز تهیه برش‌‌های خرمايی تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است