Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

شیرینی گل مینا

شیرینی گل مینا

shooroshirin

0 0

آسان

12 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره150 گرم
پودر شکر100 گرم
زردة تخم‌مرغ2 عدد
پودر هلیک‌دوم قاشق چایخوری
آرد 220 گرم
ترافل برای تزئینبه میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پودر هل و زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا خمیر را در کیسة نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به کمک وردنه و به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به شکل گل در 2 اندازه، قالب بزنید و رویشان ترافل بگذارید. خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید. سپس شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10 – 12 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی بدون فرشیرینی خانگیشیرینی رژیمیشیرینی گل میناطرز تهیه شیرینی گل مینا تعداد بازديد: 884 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است