آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پودر هل و زردههای تخممرغ را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا خمیر را در کیسة نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به کمک وردنه و به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به شکل گل در 2 اندازه، قالب بزنید و رویشان ترافل بگذارید. خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید. سپس شیرینیها را به مدت تقریبی 10 – 12 دقیقه در فر بپزید.