آشپزباشی
شکر و آب را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. در این هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید.
هنگامی که شربت غلیظ شد، چند قطره از آن داخل آب خنک بریزید؛ زمانی كه گلوله شد، آماده است.
سپس سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد.
حالا شربت را از روی حرارت بردارید و کم کم در هنگام هم زدن تخممرغها به آن بیفزائید.
در آخر، گردو را به مواد اضافه كنید. اكنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید و روی آن مایهی نوقا را بریزید.
سپس یک لا نان دیگر روی آن بگذارید و پس از خنک شدن، به صورت مستطیل ببرید و میل نمائید.
یادآوری: برای جلوگیری از چسبیدن نوقا به یكدیگر هر یك را در زرورق بپیچید.