روشتهیه
قالب20 ×20 سانتيمتری را فويل بياندازيد به طوري که فويل از دو طرف کمی آويزان بوده و ديوارههای قالب را هم در بر بگيرد. ديوارههای قالب را کاملا با قلممو چرب کنيد. فر را روی 175درجه سانتیگراد روشن کنيد.
طرز تهیهی لايه اول:
آرد و پودر قند و وانيل را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آن دهيد تا به شکل خرده نان درآيد. سپس آن را کف قالب پرس کنيد و به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمی لبههای آن طلائیرنگ گردد.
طرز تهیهی مواد رويه:
به جز آجيل همهی مواد را با همزن دستی يا برقی بزنید تا با هم مخلوط شده يکدست شوند و در آخر آجيل را هم به آن بيفزائيد. پس از درآوردن لايه اول از فر، اين مواد را روی آن پهن کرده و مجدداً حدود 25 دقيقه دیگر آن را در طبقه وسط فر قرار دهيد تا کمی خودش را بگيرد. اسلايسها پس از سرد شدن سفتتر خواهند شد و در صورتيکه بيش از حدلازم آنها را در فر نگاه داريد بيش از حد خشک ميشوند. پس از سرد شدن کامل آن را به دلخواه تزیين کنيد.
یادآوری
برای تزیین میتوانید به دلخواه پودر قند يا شکلات تيره رنده شده و خطوطی از شکلات سفيد به همراه تزئينات مختلف مانند ترافلهای رنگی قلبهای شکلاتی اکليلی و... استفاده کنید.
اگر از پودر کاکائو بسيارخالص و تيره استفاده ميکنيد از یکسوم پيمانه کاکائو استفاده کنید.
قهوه فوری باید در یکقاشق سوپخوری آبجوش حل شود.