Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

اسلايس موکا

اسلايس موکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت لايه اول:

آرد............... یک پيمانه

کره.............100 گرم

پودر قند ....................یک‌چهارم پيمانه

وانيل.................یک‌هشتم قاشق چايخوری

 

مواد لازم جهت لايه دوم:

شيرعسلی...........یک قوطی، غليظ شده

پودر کاکائو...............دوسوم پيمانه

تخم مرغ درشت...............یک عدد

آرد .............یک‌چهارم پيمانه

آجيل....................سه‌چهارم پيمانه، خرد شده بی‌نمک

وانيل................ یک‌چهارم قاشق چايخوری

قهوه فوری.................. 2 قاشق چايخوری

بيکينگ‌پودر.................یک‌دوم قاشق چايخوری

روش‌تهیه

قالب20 ×20 سانتي‌متری را فويل بياندازيد به‌ طوري که فويل از دو طرف کمی آويزان بوده و ديواره‌های قالب را هم در بر بگيرد. ديواره‌های قالب را کاملا با قلم‌مو چرب کنيد. فر را روی 175درجه سانتی‌گراد روشن کنيد.

طرز تهیه‌ی لايه اول:

آرد و پودر قند و وانيل را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آن دهيد تا به شکل خرده نان درآيد. سپس آن را کف قالب پرس کنيد و به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمی لبه‌های آن طلائی‌رنگ گردد.

طرز تهیه‌ی مواد رويه:

 به جز آجيل همه‌ی مواد را با همزن دستی يا برقی بزنید تا با هم مخلوط شده يک‌دست شوند و در آخر آجيل را هم به آن بيفزائيد.  پس از درآوردن لايه اول از فر، اين مواد را روی آن پهن کرده و مجدداً حدود 25 دقيقه دیگر  آن را در طبقه وسط فر قرار دهيد تا کمی خودش را بگيرد. اسلايس‌ها پس از سرد شدن سفت‌تر خواهند شد و در صورتي‌که بيش از حدلازم آن‌ها را در فر نگاه داريد بيش از حد خشک مي‌شوند.  پس از سرد شدن کامل آن را به دلخواه تزیين کنيد.

یادآوری

  برای تزیین می‌توانید به دلخواه پودر قند يا شکلات تيره رنده شده و خطوطی از شکلات سفيد به‌ همراه  تزئينات مختلف مانند ترافل‌های رنگی قلب‌های شکلاتی اکليلی و... استفاده کنید.

  اگر از پودر کاکائو بسيارخالص و تيره استفاده مي‌کنيد از یک‌سوم پيمانه کاکائو استفاده کنید.

  قهوه‌ فوری باید در یک‌قاشق سوپخوری آب‌جوش حل شود.

برچسب ها: دسرشیرینیشیرعسلیپودر کاکائو تعداد بازديد: 368 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است