آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب تارتی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. آنگاه كرهی نرمشده و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخم مرغها را یكییكی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیكینگپودر اضافه و مخلوط نمائید.
حالا نیم بیشتر خمیر را در قالب پهن كنید و به مدت 30 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
سپس بگذارید كمی خنك شود. بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف كنید. اكنون به باقیماندهی خمیر، كمی آرد بیفزائید و روی سطح آردپاشیده، خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید.
حالا با رولت مخصوص شیرینیپزی، خمیر را بهصورت نوارهای باریكی به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد بهصورت ضربدر بگذارید.
سپس روی آن را با زردهی تخم مرغ زرین كنید و به مدت 10 دقیقه، یا تا زمانی كه روی نوارها طلائیرنگ شود، با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
اینك پیروك را روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شود. بعد آن را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.