تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخیم دارد بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه بادام، شكر، وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
سپس حرارت را كاهش دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ و از ظرف جدا شود.
حالا مایهی بادامی را در قالب چربكرده به اندازهی 20 × 20 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف كنید. (جعبهی باقلوا نیز مناسب است).
اكنون بادام و پسته را رویش بریزید و یك ساعت صبر كنید تا شیرینی كاملاً ببندد.
سپس آن را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی و زیبائی بچینید.