Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

شیرینی هندی بادام و پسته (هندی)

شیرینی هندی بادام و پسته (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 75 گرم

 

بادام آسیاب كرده 200 گرم

 

شكر 200 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی صبحانه 150 میلی‌لیتر

 

بادام خرد كرده 8 عدد

 

پسته‌ی خرد كرده 10 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخیم دارد بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه بادام، شكر، وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

سپس حرارت را كاهش دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ و از ظرف جدا شود.

حالا مایه‌ی بادامی را در قالب چربكرده به اندازه‌ی 20 × 20 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف كنید. (جعبه‌ی باقلوا نیز مناسب است).

اكنون بادام و پسته را رویش بریزید و یك ساعت صبر كنید تا شیرینی كاملاً‌ ببندد.

سپس آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیآموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پسته ایشیرینی هندیشیرینی هندی بادام و پسته تعداد بازديد: 2171 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است