آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را چرب نمائید.
كف و دیوارههای آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بیسكویت، دارچین و كره آبكرده را در كاسه مناسبی بریزید و پس از ریختن مخلوط در قالب، روی آن را صاف كنید و كاملاً پرس نمائید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد گیلاسها را از وسط نصف كنید و روی لایه قبلی بچینید.
اكنون مواد میانی را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن صبر كنید تا شیرینی در قالب خنك شود. سپس مواد رویه را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً خودش را بگیرد.
روش تهیه مواد میانی: خامه و پنیر خامهای را در كاسه مناسبی بریزید و با درجه كند همزن برقی بزنید. بعد شكر و تخم مرغها را بیفزائید تا تركیب یكدستی بهدست آید.
روش تهیه مواد رویه: ژله را در 1 پیمانه آب داغ حل كنید و بعد یكدوم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید و بگذارید به غلظت سفیده تخم مرغ دربیاید.