تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و بادام را بیفزائید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكنواخت شود.
سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر و مواد خشك را به این مایه اضافه نمائید و هم بزنید. اكنون مایه فراهمكرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و دایرههائی از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینی را بپزید. آنگاه سینی را از فر در آورید و 5-10 دقیقه، كنار بگذارید. سپس شیرینیها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند.
حالا بین هر دو عدد قدری خامه بگذارید و با آیسینگ بیارائید. سپس ووپی پای را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه آیسینگ: پودر شكر را در كاسه مناسبی الك كنید و كمكم آب گرم را به آن بیفزائید.