تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
كره را همراه با وانیلین و پودرشكر با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه همزن را خاموش كنید و آرد را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اگر خمیر چسبنده بود، آن را در كیسهی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا یكسوم از خمیر را رنگ كنید و كنار بگذارید و باقیماندهی آن را بین دو كاغذ روغنی، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
خمیرها را در سینی چرب نشده بچینید. سپس خمیر رنگ كرده را باز كنید و با برشگر كوچكتری قالب بزنید و روی خمیر قبلی قرار دهید.
سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بیسكویت را بپزید.