تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
قالبی را به اندازهی 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونهای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد.
آنگاه ویفر، جوی پرك، پودر شكر و نمك را در كاسهی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.
حالا كره، كرهی بادام زمینی كرانچی و 150 گرم از كرهی بادام زمینی نرم را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس شكلات را به آن اضافه كنید و مایهی به دست آمده را در قالب بریزید.
اكنون قالب را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با چاقوی گرم ببرید و با باقیماندهی كرهی بادام زمینی بیارائید.
یادآوری: در كرهی بادام زمینی كرانچی، تكههای بادامزمینی نیز وجود دارد. از این رو به آن كرانچی گفته میشود.