آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
آب ، شکر ، روغن ، نمک و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
آن گاه آرد الک کرده را یکباره به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا خمیر از اطراف ظرف جدا شود.
سپس خمیر را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.حالا تخم مرغ را اضافه کنید و با دست ورز دهيد تا تخم مرغ کاملا با خمیر مخلوط شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و روغن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
اینک هر بار قدری از خمیر چوروس را در روغن بریزید و بگذارید طلائی رنگ شود.
چوروس را بعد از برشته شدن ، روی هولۀ کاغذی آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافه اش گرفته شود.
همینکه چوروس خنک شد،آن را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانيد و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
میتوانید چوروس را به طول 10 سانتیمتر و یا به شکل حلقه در روغن بریزید.