تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
خامه و مایهخمیر را در ظرف مناسبی بریزید و 10دقیقه کنار بگذارید. آنگاه آرد و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خردهنان درآید. حالا مخلوط خامه و مایهخمیر و تخممرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی، بچینید.
آنگاه رویشان قدری مارمالاد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش را با مواد رویه بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد لازم بهجز شیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه شیر را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسبی برسد.