تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید، كره، وانیل و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد را كمكم اضافه كنید و با قاشق هم بزنید تا مایه، خمیر شود. خمیر را اندكی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. خمیر را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
اكنون سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12- 15 دقیقه، بپزید. در این میان مارشمالو را آماده كنید و در كیسه شیرینیپزی بریزید. همینكه شیرینیها خنك شدند، رویشان حلقهای از مارشمالو بریزید، رویش را با نارگیل بپوشانید و وسط شیرینی را با مارمالاد پر كنید.
اینك شیرینی مارشمالو را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مارشمالو: آب و شكر را در قابلمه كوچكی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. آنگاه قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شكر و ژلاتین آب شوند، سپس محلول ژلاتینی را 5 دقیقه بجوشانید. حالا آن را در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود.
اكنون وانیل را بیفزائید و مایه فراهمكرده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.