تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
شکر، شیر، خامه و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بجوشد (2 دقیقه). آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات چیپسی، وانیل و قهوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید.
حالا گردو را افزوده و مخلوط کنید. همینکه این مخلوط خنک شد، آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به درازای 20 سانتیمتر، رول کنید.
حالا رولهای فراهم کرده را در سلیفون قرار دهید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. اکنون رولها را به ضخامت 1 سانتیمتر برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.