آشپزباشی - آرزو مقدم
زرده تخممرغها را همراه با نمک و وانیل به مدت دو تا سه دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید.
آنگاه پودر شکر، ماست و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و نوارهایی به عرض یک و نیم سانتیمتر و به درازای 10 سانتیمتر از آن برش دهید.
اینک نوارهای خمیر را گره بزنید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.