تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
آرد، آرد برنج و پوست لیمو را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و 30 ثانیه دستگاه را روشن نگاه دارید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
آنگاه شكر، زردهی تخممرغ و آب را اضافه كنید و 15 ثانیهی دیگر مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
حالا فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از آن ببرید.
آنگاه با برشگر دیگری به قطر 3 سانتیمتر داخل دایرهها را خالی كنید تا به شكل حلقه در آید.
حال حلقههای خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینیها خنك شدند، مواد رویه را رویشان بمالید و با ژلههای شكری بیارائید.
روش تهیهی مواد رویه: در ظرف مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید و در صورت دلخواه قدری وانیلین به آن بیفزائید.