روشتهیه
ابتدا مايكروويو را با دماي 160 درجهي سانتيگراد حدود 10 دقيقه روشن كنيد(كليد كانوكشن ـ پيش گرمايش) تا دستگاه از قبل گرم شود.
روغن يا كره را در ظرف مناسبي بريزيد و 30 ثانيه با قدرت 900 وات(100درصد) زمان دهيد تا آب شود. پس از اين كه سرد شد به همراه پودرقند با همزن خوب بزنيد تا كرمرنگ و كشدار شود(حدود 5 دقيقه)، سپس وانيل را اضافه كنيد. اين شيريني را به دلخواه ميتوانيد به رنگ زعفراني يا كاكائويي درآوريد، به اين ترتيب كه پس از اضافه كردن وانيل، زعفران يا پودر كاكائو را به مايه اضافه كنيد، سپس آرد را بيافزاييد. اين خمير بايد كاملاً نرم باشد تا به راحتي از قيف بيرون آيد. بعد خمير را در قيف با ماسوره شكوفه بريزيد و روي سيني شيرينيپزي شكوفه بزنيد و ظرف را روي سهپايه كوتاه فلزي به مدت 10 تا 12 دقيقه با دماي 160 درجهي سانتيگراد قرار دهيد تا بپزد و بعد روي آن را با پودر بسته تزيين كنيد.
نکته
كف سيني نيازي به چرب كردن ندارد.
اگر خمير شيريني سفت شد، ميتوانيد آن را به دلخواه قالب بزنيد.
در اين دستور ميتوانيد از ظرف فلزي هم استفاده كنيد.
به دليل كوچك بودن فضاي دستگاه پخت خمير را در دو مرحله انجام دهيد.
اگر مقدار شيريني را كم كرديد، زمان پخت را هم كم كنيد. زمان ذكر شده در دستور براي پخت كل خمير ميباشد.