آشپزباشی - آرزو گنجی:
روشتهیه
آرد و کنجد در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس گلاب و شیر را بیفزائید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل قیف درآورید. اینک خمیرهای قیفی شکل را در روغن شناور سرخ کنید و روی هولة کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود سپس آنها را درون شربت بگذارید و پس از 3 دقیقه از شربت خارج کنید و داخلشان را با مخلوط کرم و پسته خرد کرده پر کنید و با پودر پسته بیارائید.
روش تهیة شربت
شکر، آب و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود. سپس آن را بجوشانید و بعد از 4 دقیقه، آب لیمو را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری
برای پر کردن قیفهای کنجدی کرم را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید.
میتوانید کرمفیل وانیل را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
خواص گلاب
گلاب به مایعی است که از تقطیر گل محمدی به دست می آید. فصل بهار بهترین زمان برای چیدن گل محمدی و تهیه گلاب از آن می باشد. گلاب رایحه ی خوشی دارد و از آن در صنعت عطرسازی استفاده می شود.