آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجهسانتیگراد گرم کنید و قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کره چرب نمائید.
آنگاه کره و بیسکویت را با هم مخلوط سازید و در قالب بریزید و فشرده کنید.
سپس قالب را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا شکلات چیپسی، گردو، پودر نارگیل و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
اکنون مخلوط فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و قالب را در فر بگذارید.
اینک اسلایس شکلات چیپسی را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.