Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

تارت شاتوت

تارت شاتوت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

 آرد  200 گرم

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو   2 قاشق سوپخوری

کرۀ سرد(خرد کرده)  115 گرم

آب سرد  60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

کرم گاناش  200 گرم

شاتوت 350 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه آرد، وانیلین و پودرکاکائو را الک کرده و در ظرف مناسبی بریزید.

کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

سپس آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را در  قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید و اضافی خمیر را از اطراف قالب جدا سازید.

آن‌گاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

حالا کاغذ روغنی و حبوبات را بردارید و 15 دقیقة دیگر تارت را بپزید. همینکه تارت خنک شد، کرم گاناش را درون آن بریزید و رویش را با شاتوت بپوشانید.

اینک تارت را دست‌کم 6 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه کرم گاناش:

100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریتارت خوشمزه تابستانیانواع دسر با شاتوتتارت شاتوتطرز تهیه تارت شاتوتمواد لازم برای تهیه تارت اتوت تعداد بازديد: 2103 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است