آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه آرد، وانیلین و پودرکاکائو را الک کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
سپس آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید و اضافی خمیر را از اطراف قالب جدا سازید.
آنگاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
حالا کاغذ روغنی و حبوبات را بردارید و 15 دقیقة دیگر تارت را بپزید. همینکه تارت خنک شد، کرم گاناش را درون آن بریزید و رویش را با شاتوت بپوشانید.
اینک تارت را دستکم 6 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم گاناش:
100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.