تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
روغن صاف و پودرشکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها و وانیل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
حالا روغن مایع، کشمش، آب سرد، زعفران و آرد را افزوده و مخلوط کنید. اکنون هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و با فاصله در سینی چربکرده شیرینیپزی بریزید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 250 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 8 دقیقه بپزید.