تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید و وانیلین را به آن بیفزائید. آنگاه مخلوط كره و زردههای تخممرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید. سپس توپهای فراهمكرده خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و وسطشان را با دسته قاشق چوبی گود كنید و فندق بگذارید.
اكنون سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینی را بپزید. آنگاه سینی را از فر در آورید. همینكه شیرینیها قدری خنك شدند، رویشان شربت بریزید.
روش تهیه شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب را بیفزائید و پس از چند جوش آن را از روی اجاق بردارید.