تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
همه مواد را به غیر از شكلاتها، در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر صاف و یكدستی، حاصل شود. آنگاه خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید.
حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و بیسكویت را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید. اكنون ابتدا شكلات صورتی رنگ را درون قالب شكلات به قطر 4 سانتیمتر، بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
سپس شكلات لیموئی رنگ را روی شكلات قبلی بریزید و قالب را در فریزر بگذارید تا شكلات ببندد. آنگاه شكلات را از قالب درآورید و آن را با اندكی شكلات آبكرده، به بیسكویتها بچسبانید.