آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیدههای تخممرغ را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
حالا شیر را اضافه كنید و بعد زعفران، وانیلین و آرد را بیفزائید. مایه فراهمكرده را 3 دقیقه با همزن برقی بزنید و آن را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده و كوچك بریزید.
اكنون دایرههای كوچكی از مایه را با فاصله از یكدیگر، روی سینی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. اینك شیرینی را از فر درآورید و همچنان كه گرم است به آن شكل دهید و به صورت گل در آورید.
یادآوری: دقت داشته باشید كه این شیرینی تا زمانیكه گرم است انعطافپذیری دارد پس این كار را با سرعت عمل انجام دهید.