Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:58

برش‌های شكلات و بادام زمینی

برش‌های شكلات و بادام زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

ویفر شكلاتی خرد كرده 300 گرم

 

جوی پرك 150 گرم

 

پودر شكر 200 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ آبكرده و خنك شده 150 گرم

 

كره‌ بادام‌زمینی كرانچی 250 گرم

 

كره‌ بادام‌زمینی نرم 180 گرم

 

شكلات شیری آبكرده 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

قالبی را به اندازه‌ 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد. آن‌گاه ویفر، جوی پرك، پودر شكر و نمك را در كاسه‌ بزرگی بریزید و مخلوط كنید.

حالا كره، كره‌ بادام زمینی كرانچی و 150 گرم از كره‌ بادام زمینی نرم را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شكلات را به آن اضافه كنید و مایه‌ به دست آمده را در قالب بریزید.

اكنون قالب را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با چاقوی گرم ببرید و با باقیمانده‌ كره‌ بادام زمینی بیارائید.

یادآوری: در كره‌ بادام زمینی كرانچی، تكه‌های بادام‌زمینی نیز وجود دارد. از این رو به آن كرانچی گفته می‌شود.

 

برچسب ها: بادام زمينيشكلاتبرش‌های شكلات و بادام زمینیبرش هاي شكلاتبرش هاي بادام زمينيروش تهيه شكلاتآموزش شكلاتمواد لازم شكلاتتهيه شكلات بادام زميني تعداد بازديد: 1634 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است