تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونهای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد. آنگاه ویفر، جوی پرك، پودر شكر و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید.
حالا كره، كره بادام زمینی كرانچی و 150 گرم از كره بادام زمینی نرم را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شكلات را به آن اضافه كنید و مایه به دست آمده را در قالب بریزید.
اكنون قالب را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با چاقوی گرم ببرید و با باقیمانده كره بادام زمینی بیارائید.
یادآوری: در كره بادام زمینی كرانچی، تكههای بادامزمینی نیز وجود دارد. از این رو به آن كرانچی گفته میشود.