گروه شیرینی پزی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین، هل و شكر را با هم مخلوط و الك كنید و در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید.
حالا كرهی خرد كرده را بیفزائید و 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
سپس تخممرغ و عسل را بیفزائید و 15 ثانیهی دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود.
حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر را بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، رویشان را با كارامل بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی كارامل: همهی مواد را در كاسهی كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.