آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، شکر قهوهای، تخممرغ، عسل و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید (این خمیر چسبنده است به آن آرد اضافه نکنید!).
سپس هر بار توپهایی به اندازة یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و در مخلوط شکلات چیپسی و فندق بزنید و با فاصله از هم در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.