تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
عسل، كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره و شكر حل شوند.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه كنار بگذارید.
سپس زنجفیل و آرد را بیفزائید و با قاشق مخلوط كنید.
حالا سینی تفلون را چرب كنید و هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصلههای تقریبی 21 سانتیمتر از یكدیگر در سینی بریزید.
مراقب باشید كه هر بار فقط 4 سیگارت در سینی بریزید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 091 درجهی سانتیگراد قرار دهید و بعد از 5دقیقه، از فر در آورید.
3 دقیقه صبر كنید. سپس هر یك را رول كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.