Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

باقلوای سه رنگ قزوین

باقلوای سه رنگ قزوین

shooroshirin6

0 0

سخت

25 نفر

مواد مورد نیاز

 زرده تخم مرغ 2 عدد

 

کره یا روغن جامد آبکرده 4 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 4 قاشق سوپخوری

 

آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد

 

مواد لازم میانی:

 

پودر بادام  1 کیلوگرم

 

پودر قند 500 گرم

 

پودر هل سائیده 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران سائیده نیم مثقال

 

پودر پسته 250 گرم

 

کره یا روغن جامد آبکرده 6 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا:

 

شکر 500 گرم (2 پیمانه)

 

گلاب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زرده تخم‌مرغ‌ها، روغن و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد را کم‌کم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی حاصل شود. حالا روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و آن را 20 دقیقه کنار بگذارید.

سپس تابه مخصوص باقلوای قزوین را به قطر 25 و ارتفاع 3 سانتیمتر، چرب کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نمائید. حالا یکی از خمیر‌ها را روی سطح آردپاشیده، با وردنه مخصوص، بسیار نازک باز کنید و آن را در تابه پهن نمائید.

به‌گونه‌ایکه کف و دیواره تابه را بپوشاند. اکنون پودر بادام، پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید و آن را به 3 قسمت مساوی تقسیم نمائید. آن‌گاه یک قسمت از مخلوط بادام را در تابه، روی خمیر بریزید و کاملا صاف کنید.

حالا زعفران را با 4 قاشق سوپخوری پودر قند و بادام مخلوط کنید و روی لایه اول بریزید و قدری بفشارید. سپس دوباره قسمتی از مخلوط قند و بادام را روی لایه زعفرانی بریزید و قدری بفشارید. حالا پسته را رویش بریزید و اندکی هل بپاشید.

آن‌گاه باقیمانده مخلوط قند و بادام را نیز روی پسته بریزید و صاف کنید. اینک به کمک گوشتکوب، روی باقلوا را به‌طور یکسان بفشارید و روغن آبکرده را رویش بریزید. سپس خمیر باقیمانده را روی سطح آرد پاشیده، نازک باز کنید و آن را روی باقلوا پهن نمائید.

حالا اضافه‌های خمیر را بگیرید و باقلوا را به کمک چاقوی تیز و چرب برش دهید (لوزی یا مربع). اکنون باقلوا را به مدت تقریبی 20-30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا باقلوا را از فر درآورید و شربت ولرم را در 3 نوبت روی باقلوا بدهید و هربار روی باقلوا را بپوشانید تا شربت به خورد باقلوا برود و جذب شود.

روش تهیه شربت باقلوا: شکر، گلاب و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و بجوشد ولی قوام نیاید!

یادآوری: شربت باقلوا را هر 8 ساعت یک بار رویش بدهید.

 

برچسب ها: باقلواشیرینی قزوینباقلوای سه رنگ قزوینباقلوای قزوینباقلوای سه رنگ تعداد بازديد: 2945 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است