آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگپودر، نمک، وانیلین و فندق را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر مورد نظرتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک کوکیها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجهسانتیگراد بپزید. همینکه کوکیها خنک شدند، در صورت دلخواه رویشان را با شکلات بیارائید. (مطابق تصویر).
یادآوری: بدیهی است که شکلات دستساز باید متناسب با شکل و اندازه کوکیها باشد.