آشپزباشی- آرزو گنجی
پودر قند، روغن و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آردها را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و تركیب كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص این شیرینی، قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
رویشان زرده تخممرغ بمالید و شانه شیرینیپزی را روی خمیرها بكشید تا طرح زیبائی رویشان ایجاد شود و بعد كنجد بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، شیرینی را بپزید.
یادآوری: اگر شانه شیرینیپزی در دسترس نبود میتوانید از چنگال استفاده كنید.