Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

شیرینی شکوفه قندی

شیرینی شکوفه قندی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن صاف آبکرده و خنک شده 125 گرم

 

پودر شکر 125 گرم

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 250 گرم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

روغن، پودر شکر، هل و بیکینگ‌پودر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

حالا هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و  به شکل توپ‌ درآورید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.

روی این شیرینی می‌باید ترک بخورد.

 

برچسب ها: شیرینی سنتیشیرینی شکوفه قندیشیرینی قندیشیرینی قزوینیشیرینی شکوفه تعداد بازديد: 8091 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است