آشپزباشی- آرزو گنجی
روغن، پودر شکر، هل و بیکینگپودر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
حالا هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.
روی این شیرینی میباید ترک بخورد.