Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

ميخك بادام و پسته

ميخك بادام و پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

عسل................... نصف پيمانه

كره................. 50 گرم

خلال بادام يا پسته ...................1 پيمانه

كورن فلكس................ 2 پيمانه

 

 روش‌تهیه

عسل و كره را مخلوط كرده به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد. بعد خلال بادام يا پسته را اضافه كرده و مخلوط كنيد. سپس كورن فلكس را اضافه كرده و آن را كاملاً با مواد قبلي مخلوط كنيد. سپس از مايه با قاشق به صورت گل در سيني ريخته فرصت دهيد تا خودش را بگيرد.

برچسب ها: بادامشیرینیپستهميخك بادام و پستهطرز تهیه ميخك بادام و پسته تعداد بازديد: 757 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است