آشپزباشی – فرهاد زعفری
لیموبیسكویت و پودر بادام را با هم مخلوط كنید. كره را به آن اضافهكنید. این مخلوط را كف قالب كمربندی بریزید و با قاشق مواد را خوب بفشارید.
قالب را به مدت یك ساعت درون یخچال قرار دهید. پنیر خامهای را با شكر به وسیله همزن برقی بزنید. ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حلكنید.
اكنون خامه و ژلاتین حلكرده را به مواد قبل بیفزائید. شكلات سفید را هم اضافه كنید.حالا رنده پوست لیمو و آبلیمو را به مواد قبل بیفزائید. این مخلوط را روی بیسكویت بریزید و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا ببندد.
روی كیك را با رندهی پوست لیمو بیارائید و میل نمائید.