آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 210 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. شكر و دارچین را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از آن كنار بگذارید. اكنون خمیر را به اندازه 30×40 سانتیمتر با وردنه باز كنید و روی آن كره بمالید.
حالا مخلوط شكر و دارچین را روی خمیر بپاشید و دو طرف خمیر را از طول تا وسط تا كنید. حالا خمیر تا خورده را دوباره تا كنید و روی هم قرار دهید. اینك خمیر را در كاغذ روغنی بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس با چاقوی تیز، آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و در سینی فر بچینید.
بعد كره اضافی را روی آن بمالید و باقیمانده شكر و دارچین را رویش بپاشید. حالا سینی را در فر بگذارید و پالمرز را تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید و پس از سرد شدن، روی آنها پودر شكر بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید خمیر هزارلا را از فروشگاههای لوازم قنادی نیز تهیه كنید!