تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و زردههای تخممرغ، عسل و وانیل را به آن بیفزائید. آنگاه آرد و بیكینگپودر را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به طول 15 سانتیمتر رول كنید و به شكل مارپیچ درآورید.
خمیرها را در مخلوط شكر و دارچین بغلتانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. اكنون بیسكویتها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند و آن را با مواد رویه بیارائید. اینك بیسكویتها را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ پودر شكر و آبلیمو یا آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.