گروه شیرینی پزی
آرد، نمك و میوهها و خرمای خشك را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس زردهی تخممرغ را به آن بیفزائید و در آخر مواد خشك را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را به قطر 4 سانتیمتر رول كنید، داخل كاغذ روغنی بپیچید و به مدت 30- 60 دقیقه، در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت 10- 15 دقیقه در فر بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند بین هر دو عدد قدری كرم بمالید، پودر نارگیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی كرم ماسكارپونه: همهی مواد را با هم مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
یادآوری: برای تهیهی كرم پاتیسیر، 125 میلیلیتر شیر را بجوشانید.
1 عدد زردهی تخممرغ را همراه با سه قاشق سوپخوری شكر و یكهشتم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید.
اكنون 1 قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه كنید. اینك شیرداغ را به مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا كرم بپزد و غلیظ شود.