آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبه طولی قالب بلندتر باشد.
آنگاه پرک جو، آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
سپس شکر، نارگیل و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید و 10 دقیقه در فر بپزید.
اکنون قالب را از فر درآورید و بگذارید لایه زیرین شیرینی خنک شود. آنگاه شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.
سپس این مایه را 5 دقیقه بجوشانید تا اندکی غلیظ شود و بعد آن را در قالب روی پایه شیرینی بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید.
حالا قالب را از فر در آورید و همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط شکلات و روغن مایع را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید.
اینک شیرینی را با چاقوی گرم برش دهید و در صورت دلخواه با شکلاتهای دست ساختتان بیارائید.