تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
پودر شكر، روغن و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر، مواد را هم بزنید. سپس آب و شربت را افزوده و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینك خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر به ضلع 8 سانتیمتر، قالب بزنید. آنگاه یك قاشق چایخوری از مواد میانی، وسط هر خمیر بگذارید و خمیر را چانه كنید (به شكل توپ درآورید).
سپس چانههای خمیر را با فاصله در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید و رویشان را اندكی تخت كنید. حالا روی كلوچهها از مواد رویه بمالید و به مدت تقریبی، 30 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: آب سرد (100 میلیلیتر) و نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن مایع، شكر و آب (150 میلیلیتر) را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت بجوشانید. سپس نشاسته حلكرده را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. حالا مخلوط آرد، هل و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.
مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.