طرز تهیه
شكر قهوهاي و كره را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا پف كرده و كرميشود تخممرغها و وانيل را اضافه و باز بزنيد تا مايه صاف و يكدست شود در نهايت آرد و جوششيرين الك كرده را اضافه و مواد را خمير كنيد خمير آماده را در نايلون بپيچيد و 2 ساعت آن را در يخچال قرار دهيد. خمير آماده را در سطح آرد پاشي به قطر 1 ميليمتر باز كنيد و با كاتر گرد متوسط قالب زده و در سيني كاغذ انداخته نيمي از آنها را بگذاريد و در مركز شيريني 1 قاشق از مواد مياني بگذاريد و با يك قطعه ديگر از خمير كاتر خورده تزيين كنيد روي آن را بپوشانيد و انگشت كوچك دست لبههاي آن را فشار دهيد تا جاي انگشت روي آن كاملاً بماند و در فر داغ 150 سانتيگراد به مدت 12 دقيقه آن را بپزيد.
طرز تهيه مواد مياني:
خرما را بدون هسته و تكهتكه شده را با آب و شكر روي حرارت بگذاريد بعد از جوش آمدن با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه بپزيد بعد از سرد استفاده كنيد.
یادآوری
ميتوانيد از مارمالاد كشمش و يا قيسي كه آنها هم به همين صورت آماده ميشدند در اين شيريني استفاده كنيد و يا از انواع مارمالاد ولي اصالت اين شيريني با خرما ميباشد.