تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
كره را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه یك پیمانه از شكر را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 1 عدد تخممرغ كامل، زردهی تخممرغ دیگر، وانیل و پوست لیمو را افزوده و آرد و نمك را بیفزائید تا به شكل خمیر در آید.
حالا خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 1 شب در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
آنگاه روی خمیرها را با مخلوط سفیدهی تخممرغ و آب مرطوب كنید. باقیماندهی شكر را با دارچین مخلوط كنید و روی خمیرها بپاشید و روی هر كدام 3 عدد پرك بادام بگذارید.
سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید و بیسكویتها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید.