آشپزباشی- ماه منیر نوری
طرز تهیه شیرینی ارده و كنجد
ابتدا در ظرفی كره، ماست، پودر قند و وانیل را بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس آرد و بیكینیگ پودر را الك كنید و با مایه قبلی مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را رول كنید و دو سانت دو سانت ببرید. بعد بریدهها را به صورت گلوله درآورید.
حالا با انگشت در وسط هر یك از گلولهها حفرهای ایجاد كنید و از مواد میانی داخل آنها بریزید و در كف دست به صورت دایره شكل دهید. حالا شیرینیها را با فاصله در سینی مناسبی قرار دهید و به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه، با دمای 200 درجه سانتیگراد در فر (تاون) بپزید.
اینك سینی را از فر خارج كنید و روی آن پودر قند بپاشید و پس از آن كه كاملاً خنك شد، در ظرف دلخواه بچینید.
روش تهیه مواد میانی
ابتدا در ظرف مناسبی ارده، گردو، كنجد و شربت را بریزید و مخلوط نمائید و استفاده كنید.