تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه کره و پودرشکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخممرغ را افزوده و مخلوط کنید.
حالا عسل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. اکنون آرد، بیکینگپودر، بادام و وانیل را درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینک خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید. سپس خمیرهای برش خورده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، اندکی مارمالاد رویش بمالید و مطابق شکل، با خمیر مارسیپان بیارائید.